Elite Tuo interaktyvus treniruoklis

Elite TUO yra interaktyvus dviračio treniruoklis namams. Interaktyvus, reiškia, kad treniruoklis gali būti jungiamas į virtualios realybės programėlę, kuri bėgant trąsai ekrane, valdys treniruoklio apkrovą atsižvelgiant į trąsos reljefą. Prasidėjus kalnui programėlėje, apkrova bus padidinta, o prasidėjus nuokalnei - sumažinta. Virtuali programa pagal įvestus Jūsų ūgį, svorį, amžių ir gaunamą informaciją iš treniruoklio, apskaičiuoja virtualų Jūsų greitį. Tokiu būdu galite minti su kolegomis ar draugais vienoje trąsoje ir motyvuoti vieni kitus! Taip Jūsų treniruotės tampa įdomios, greit bėgančios, intriguojačios ir efektyvios. 

Treniruoklis yra "wheel-on" kategorijos. Čia dviratis statomas su galiniu ratu, o apkrova perduodama padangai sukant voliuką. Pats treniruoklis kaip laikiklis dviračiui, ligsvaros jums laikyti nebereikia, galite atsipalaiduoti ir tik minti. 

Elite TUO

Stilingas ir galingas

Kartu su "Adriano Design" sukurtas treniruoklis yra ne tik puikiai atrodantis, bet ir itin galingas. 1300 vatų galingumas ir 10% įkalnės simuliavimas leis suvaldyti visas Jūsų iškrovas. Tuo pačiu metu tilps net į mažiausias Jūsų namų vietas. 

 

Gražus naudojant, elegantiškas sulankstytas

Kuriant TUO, buvo siekiama suderinti šiuolaikinį "Made in Italy" dizainą ir bet kokių treniruočių poreikį. Taip pat buvo siekiama sukurti daiktą, kuris tobulai įsilietų į namų dizainą kaip kokybiškas baldas, net tuomet, kai juo nesinaudojate.

Dviračio treniruoklis pasižymi tvirta ir kompaktiška konstrukcija, kurią sudaro tik aukštos kokybės medžiagos: aliuminis korpusas, plieninis rėmas ir buko medienos kojelės -  vienos gražiausių ir tvirčiausių medžiagų naudojamų interjero dizaine. Buko mediena yra ne tik išvaizdi, bet ir puikiai vibracijas sugerianti mediena, o tai konvertuojasi į mažesnį triukšmą bei stabilumą. 

Elite TUO

Kompaktiškas. Greitas paleidimas

Lengvas ir lengvai transportuojamas TUO turi lengvai sulankstomą rėmą ir kojas, todėl išlankstymas ir treniruoklio paleidimas gali būti atliktas per kelias akimirkas. Kai sulenktas, treniruoklis užima tikrai mažai vietos, taigi galite jį paslėpti bet kur, netgi mažame bute ar nedideliame ofise. Kuo mažiau daiktų, tuo tvarkingesnė ir rafinuotesnė aplinka.

Tuo pačiu šis treniruoklis pasižymi dideliu stabilumu važiuojant ant dviračio, neslystančios guminės kojelės neleidžia treniruokliui judėti dėl vibracijų, o greito veikimo "Fast Fixing" rankena, leidžia dviratį uždėti ir nuimti vienu greitu judesiu. 

Tylus ir puikiai suderinamas

TUO ne tik kompaktiškas ir nuostabus, bet ir tylus. Volelis, kurį suka galinė padanga yra pagamintas iš Elastogel medžiagos, kuri savo sudėtyje turinti poliuretano molekulių, užtikrina puikų sukibimą ir 50% sumažina triukšmo lygį. Taip pat 20% sumažina padangos kaitimą ir dėvėjimąsi.

Kita stiprioji treniruoklio savybė yra jo rėmas - jis gali talpinti didesnę dviračio šakę (angl. chainstays). Dėka mikroreguliatorių, galima montuoti dviračius 26-29" rato dydžiu. TUO yra labiausiai pritaikomas iš ELITE treniruoklių, jis komplekte turi visus reikalingus ąšies adapterius: 135x5mm QR, 142x12mm THRU, 135x10-12mm, 148x12mm Boost. Maksimalus šakės (angl. chainstay) plotis talpinamas treniruoklyje 188mm.

Interaktyvumas

TUO yra tiek suderinamas su įvairiais prietaisais, kad galite jungtį jį prie bet kokių programėlių, apps'ų, kompiuterių, planšečių, iOS, Android OSX ir Windows. Informacijos perdavimas yra belaidis ANT+ arba Bluetooth ryšiu. 

Prisjungę prie programėlių galite valdyti treniruoklio apkrovą lygiais arba vatais, kad galėtume sekti savo treniruočių planą ir tobulėjimą.

Treniruoklis į programėles siunčia galios (W), apsisukimų dažnumo (Cad), greičio (Speed) parametrus. Per programėles galite susikurti treniruočių šablonus pagal treniruočių planus ir kartoti jas norimomis dienomis.

Suderinama su: ZWIFT, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap ir kitų.

Elite TUO

Integruotas pedalažo skaičiavimas

Visi ELITE treniruokliai siunčia galios, greičio ir dažnio duomenis. Pagal šiuos duomenis dažniausiai yra sustatomos tikslios treniruočių programos ir atkartojamos lauko ir vidaus sąlygomis. Apsisukimų dažnis yra matuojamas unikalia bejutikline sistema, dėl kurios nereikia dėti daviklių ant dviračio. Treniruoklis Jūsų apsisukimų dažnį išskaičiuoja pagal greičio svyravimus.

 

Suderinamas su ELITE RIZER kalno ir posukių simuliatoriumi

ELITE TUO suderinamas naujuoju kalno simuliatoriumi ELITE RIZER. Sujungtas su virtualia programėle, Rizer imituoja pakilimus iki 20% ir nusileidimus iki -10%. Kad būtų dar realistiškiau, Rizer turi posūkio fukciją, tad galite jaustis dar laisviau, kai vairas nėra fiksuojamas.

Elite TUO